Bier met een verhaal

Naast een glas ambachtelijk, lokaal gebrouwen bier, wat Craftbeer wordt genoemd, is de wijze waarop het bier wordt gepresenteerd net zo belangrijk.  Als regelmatige bezoekers van de horeca valt het ons op dat er soms zielloos, zonder aandacht, aan je tafel wordt geserveerd. Wij zijn van mening dat alles beter smaakt, wanneer dit met een glimlach en aandacht wordt bereid en geserveerd.   

Als liefhebbers van Craftbeer weten wij hoeveel aandacht, geduld en liefde er nodig is om een lekker bier te brouwen. Ook het verhaal over de inspiratie en de passie van de brouwer is bijzonder en zorgt voor extra beleving en genot.

Vanuit deze gedachte zijn wij begonnen met het bouwen van onze eerste mobiele tapperij, zodat we overal in Nederland, aan iedereen Craftbeer kunnen schenken, met de aandacht die het verdient!

Alexander en Martijn

 

Lekker eten met heerlijke dranken, op een mooie plek, met goed gezelschap: daar word ik enorm blij van! En hierin ben ik niet de enige. Excellent gastheerschap is voor mij een groot goed. Mijn gasten mag het aan niets ontbreken en ik overtref graag de verwachtingen. Een praatje maken over Craftbeer, Whisky en gooood food? am your man! Hospitality, Vakmanschap, Kwaliteit en Professionaliteit zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en voor mij een passie. Organisatorisch zie ik er op toe dat alle puntjes op de “i”  worden gezet zodat er geen verassingen zijn. Hierdoor kan ik mijn aandacht volledig richten op mijn gasten.  

Proost! 

Alexander

Ik ben een bourgondiër in hart en nieren en hou dus van lekker eten en drinken, het liefst in goed gezelschap. Ik ben opgeleid in de horeca en heb jarenlang als kok gewerkt. Nu doe ik dat niet meer, maar ik haal mijn hart op met mijn houtoven en grill. Daarnaast heb ik jaren achter de bar gestaan in het oudste café van Arnhem.

Een paar jaar geleden ben ik door het brouwvirus gegrepen. Mijn interesse in het brouwproces, de recepten en bierstijlen zijn destijds aangewakkerd waardoor de passie voor Craftbeer is ontstaan. Samen met Alexander ben ik gestart met brouwen. Oog voor kwaliteit, beleving en aandacht voor de gasten is de basis van ons concept. Dit zie ik terug in onze mooie tapperij, van waarachter ik u een heerlijk bier mag serveren! 

Cheers!

Martijn

MAIL

M:  info@BierChefs.nl 

Afhalen

Kerkstraat 33, Driel

BEL

T:  06 – 44495625

BierChefs, Nijmegen, bankrekeningnummer NL74BUNQ2043058614 Kvk: 77461770 Btw: NL0061656243