"De BierChefs zorgden voor een top feest! De tapperij is een mooie eye catcher"
"Professioneel en inspirerend, oog voor kwaliteit en onze gasten"
"De BierChefs weten van aanpakken en denken goed met je mee!"
"De presentatie en persoonlijke sfeer gaven het feest een bijzonder extra's"
"De BierChefs zijn experts in hospitality"

Events & Festivals

Als organisator van een festival kent u uw publiek en weet u waar zij blij van worden. Onze tapperij past binnen een breed spectrum aan evenementen en festivals. Als u en uw gasten een zorgvuldig getapt (lokaal) craftbeer waarderen, zijn wij uw partner! 

Met onze mobiele tapperij en onze bartenders haalt u professionals in huis! 

Bedrijf & Zakelijk

Een afgesloten deal vieren met uw team? Uw zakelijke relaties laten genieten na een potje golf, een boottocht of een hike? Of een lekker biertje laten tappen op uw bedrijfsfeest? De tapperij is compact en kan op vrijwel alle locaties worden ingezet.

Vanaf 50 personen zijn wij de juiste partij om uw event op te luisteren met onze sjieke tapperij en professionele bartenders! Geef uw medewerkers of relaties wat ze verdienen; een geweldig moment met een perfect geschonken speciaal biertje.

Feest & Trouwerij

Een bijzonder Bier voor uw gasten zorgt voor iets extra’s op een bijzondere gelegenheid zoals een huwelijk, een reünie of een jubileum. Craftbeer is bijzonder en hip en mag tegenwoordig niet  ontbreken op feestelijke gelegenheden. 

Met onze unieke Tapperij zorgen wij voor sfeer en bieden wij de kwaliteit die u wenst. De BierChefs zijn professionele en gekwalificeerde  bartenders zullen het beste voor uw gasten serveren!

 

MAIL

M:  info@BierChefs.nl 

BEL

T:  06 – 44495625

BierChefs, Nijmegen, bankrekeningnummer NL74BUNQ2043058614 Kvk: 77461770 Btw: NL0061656243